Om fotograferingen

Hos WHATUPDOG elsker vi hunde med alt det indebærer. Her behøves du ikke undskylde for at hunden hopper op eller snuser i kameratasken. Jo sjovere din hund har det, jo bedre bliver billederne! 

Der er aldrig tvang eller rykken i snoren. Og det er hunde vi arbejder med, ikke små robotter. Der er tid og plads til en masse fejlskud, for når det rigtige billede så kommer, så ér det der også bare. Intet er mere udtryksfuldt end 2 store, brune hundeøjne, hvilket bare giver endnu mere grund til ikke at fotografere hvis hunden er stresset eller trykket. Ikke at jeg overhovedet har mødt særlig mange som er det, men sker det, så giver vi tid og ro og masser af godbidder. 

Det praktiske - udendørs fotografering 

Du skal medbringe vand og masser af godbidder, og meget gerne hundens yndlingslegetøj. Jeg medbringer aldrig godbidder da 1: nogle hunde er allergiske, 2: hundene har det med at bruge mere tid i min taske for at snuse, end foran kameraet ;) 

Hunden skal helst have et tyndt halsbånd på - kan den løbe løs er det super, kan den ikke, skal du medbringe en lang, tynd line. Lad mig vide, hvis du ikke har en. 

Før fotograferingen, taler vi om hvor du gerne vil have lavet billederne og om der er bestemte ting jeg skal være opmærksom på ift hunden eller steder der ikke er så passende. Det er aldrig et problem at lave fotograferingen et sted hvor det ikke vrimler med andre hunde eller mennesker. 

Det praktiske - studiebilleder 

I studiet er der noget begrænsning ift hvor hurtig lukketiden kan være. Men her kan vi virkelig arbejde med udtryk, og her er heller ikke alt muligt andet som kan forstyrre. Der skal medbringes masser af godbidder (der er vand på stedet) og igen, gerne noget af hundens favoritlegetøj. Du kan også medbringe andre personlige ting som du gerne vil have med på billederne - det kan være alt fra solbriller og kasket, til hundekurven, et bestemt tæppe, en kæmpe pokal :) 

De første 10 min lader vi bare hunden gå rundt og snuse og vænne sig til stedet, imens vi skyder lidt lys af og tjekker at den er ok med det. Du er med hele vejen og er tæt på din hund, og jeg bruger dig til at få hunden til at gøre de ting vi nu gerne vil have.  
Obs - studiet ligger i en kælder, så hunden skal kunne gå eller løftes cirka 10 trin. 

Lidt om mig

 Forklaring af et meget avanceret trick samojederne skal udføre? 

Forklaring af et meget avanceret trick samojederne skal udføre? 

Jeg er naturligvis selv bidt af en gal hund og har 2 dejlige samojeder, sammen med min mand. De er fantastisk søde, lidt for opfindsomme og hører helst efter når det lige passer dem. Så jeg kan roligt sige, at jeg er godt trænet i at tage billeder af hunde som har deres helt egen agenda! Men det er jo også det fantastiske ved vores firbenede venner, der er simpelthen ikke nogen som kan få en til at grine så meget, over så lidt.

Hvorfor fotograferer jeg hunde? Fordi det simpelthen er det sjoveste og mest givende i hele verdenen. Fordi jeg kender til hunde, til hundesprog og har lysten til at bruge den tid der skal til, på at lade hunden falde til og føle sig tryg. Og lidt fordi jeg har lyst til at sige hej til ALLE hunde jeg passerer på gaden ;)

 

Det kedelige 

Handelsbetingelser for What Up Dog 
Fotografier af What Up Dog må ikke videresælges uden min accept, men kun bruges privat - privat inkluderer også online brug såsom hjemmesider, Facebook og andre sociale medier, forums m.v. Disse steder skal billederne optimeret til netbrug altid bruges. Print billeder er der ingen logo på, men det er der på filer optimeret til brug på internettet.

What Up Dog har frit ret til at bruge billederne på egne hjemmesider, Facebooksider og andre steder relateret til fotografering. Dette gælder også som reklamering for mine produkter, medmindre andet er aftalt. 

Aflysning/ombookning skal ske senest 24 timer før aftalt mødetidspunkt. Gives der ikke besked senest 24 timer før eller udebliver man fra fotograferingen, vil der kunne opkræves det fulde beløb for fotograferingen. 

For gavekort, betales der 200kr for ny booking af tid, ved aflysning mindre end 24 timer før fotografering.